Εύβοια: Τραγωδία στην Ερέτρια - Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων με μία νεκρή
NewsroomΤραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην Ερέτρια με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστούν τρεις επιβάτες, ο ένας σοβαρά. Η καραμπόλα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/8) όταν τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν.
Το χρονικό
Όπως υπογραμμίζει σχετικά το eviathema.gr, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τα αυτοκίνητα προσέκρουσαν το ένα πάνω στο άλλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν, αρχικά, σοβαρές υλικές ζημιές.
Από το ένα όχημα στην Ερέτρια απεγκλωβίστηκαν τρεις επιβάτες, οι οποίοι διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση μίας γυναίκας, χωρίς τις αισθήσεις της, και ενός σοβαρά τραυματία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για το τροχαίο στην Ερέτρια, στο σημείο βρίσκονται 2 οχήματα της πυροσβεστικής με 5 πυροσβέστες συνοδεία του Διοικητή ΠΥ Ευβοίας Κώστα Ψαρρού, 3 οχήματα του ΕΚΑΒ καθώς και εθελοντές από τις ομάδες ΕΣΔΔΕ και FETES.Παράλληλα, έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας για την καταγραφή καθώς και για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο.
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής