Φρίκη στη Χαλκιδική: Γατάκι βρέθηκε με ακρωτηριασμένα τα δύο του πόδια
NewsroomΑποτροπιασμό προκαλεί νέο περιστατικό ακρωτηριασμού ζωού, αυτή τη φορά στη Χαλκιδική με θύμα ένα γατάκι.
Το άτυχο γατάκι, βρέθηκε στην Ποτίδαια Χαλκιδικής με κομμένα τα δύο του πόδια, σύμφωνα με το karfitsa.gr. Το ζώο εντοπίστηκε από γυναίκα που το είδε αιμόφυρτο να περιπλανιέται στην περιοχή της Ποτίδαιας το απόγευμα της Παρασκευής (9/8).
Άμεση κινητοποίηση
Η γυναίκα δεν κατάφερε να το πλησιάσει και ειδοποίησε το Φιλοζωικό Σωματείο Νάουσας όπου είναι σε επαφή ώστε να βοηθήσει. Από εκεί ξεκίνησε μια προσπάθεια μέσω φιλοζωικών οργανώσεων και εθελοντών ώστε να εντοπιστεί και να μεταφερθεί σε κτηνίατρο.
Το γατάκι μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική Αγαθαγγελίδης στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες βοήθειες και περίθαλψη όπου διαπιστώθηκε ότι τα δάχτυλά του σε όλα τα πόδια είναι σχεδόν ακρωτηριασμένα και στα δύο πόδια του κρέμονται τα οστά.
Ωστόσο, από την αρχική εξέταση δεν διαπιστώθηκε εξακριβωμένα αν τα τραύματα της γάτας προκλήθηκαν από κάποιο ατύχημα ή από άνθρωπο.
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»