Ελλάδα|12.08.2024 18:28
Φωτιά τώρα: Μέτωπα σε Μέσες Θέρμες Ξάνθης και Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας
NewsroomΔύο φωτιές ξέσπασαν το απόγευμα της Δευτέρας σε Μέσες Θέρμες Ξάνθης και Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας.
Στις Μέσες Θέρμες Ξάνθης η φωτιά δεν απειλεί σπίτια, ωστόσο κατακαίει δάσος. Στο σημείο επιχειρούν τριάντα πυροσβέστες με δέκα οχήματα, καθώς και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Ρίψεις νερού πραγματοποιούν από αέρος ένα ελικόπτερο και πέντε αεροσκάφη.
Η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε από χορτολιβαδική έκταση της περιοχής. Επί τόπου έσπευσαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και τέσσερα αεροπλάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, δεν απειλούνται σπίτια.
Διαβάστε ακόμη
- Νεκροί ένας Έλληνας και ένας Δανός από τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στη Ψάθα - Live ενημέρωση από όλα τα πύρινα μέτωπα
- Το ethnos.gr στο σημείο που έπεσαν τα ελικόπτερα στη Ψάθα - Ξέσπασε φωτιά από τα καύσιμα
- Η Καρυστιανού διαγράφει τον Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» - «Άδηλο σχέδιο διαβολής»
- Ληστές για γέλια και για κλάματα: Τσακώνονται μεταξύ τους και ζητούν συγγνώμη από την ταμία