Φωτιά τώρα στο Ομορφοχώρι Λάρισας - Ήχησε το 112
NewsroomΦωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτη σε χώρο αποθήκευσης υλικών στην περιοχή Ομορφοχωρίου του Δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα.
Σύμφωνα με το gegonotanews και την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε μονάδα ανακύκλωσης και μέχρι στιγμής δεν είναι υπό έλεγχο. Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις από την Λάρισα ενώ στην περιοχή η θερμοκρασία αυτή την στιγμή είναι 39 βαθμοί κελσίου και πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την πυρκαγιά
Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνονται τα εξής: «Λόγω της πυρκαγιάς η οποία ξέσπασε σε χώρο ανακύκλωσης υλικών στο Ομορφοχώρι και λόγω της έντασης και της διεύθυνσης του ανέμου, συστήνεται στους πολίτες να έχουν κλειστά παράθυρα στους χώρους που βρίσκονται και να αποφεύγουν την παραμονή τους σε εξωτερικούς χώρους».
Ήχησε και 112
Εντωμεταξύ πριν λίγο ήχησε και το 112 όπου κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν σπίτια τους και να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα λόγω του τοξικού καπνού από τη φωτιά στην αποθήκη.
«Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα» αναφέρει το μήνυμα.
- Ο σεβασμός του Μητσοτάκη στο Διεθνές Δίκαιο, τα πρόσωπα που μιλούν με την Καρυστιανού και η «οπισθοχώρηση» του Καιρίδη
- Χιόνια στα βόρεια της Αττικής, Χαλκιδική, νησιά και αλλαγή σκηνικού από την Τρίτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Ρομπίνα Αμινιάν: Ποια ήταν η 23χρονη φοιτήτρια που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τις δυνάμεις καταστολής στο Ιράν
- Η στρατηγική Μητσοτάκη μέχρι τις επόμενες κάλπες - Το στοίχημα της συσπείρωσης με αφήγημα σταθερότητας