Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος για ληστεία - Χτύπησε 58χρονο και του άρπαξε το τσαντάκι
NewsroomΑστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έναν 30χρονο αλλοδαπό, για ληστεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο 30χρονος, εκμεταλλευόμενος την έλλειψη προσοχής 58χρονου αλλοδαπού, τού αφαίρεσε τσαντάκι ώμου, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα, αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
Επιπλέον, το θύμα στην προσπάθεια του να αποτρέψει τον δράστη, δέχτηκε χτυπήματα. Από τις αναζητήσεις των αστυνομικών δυνάμεων, ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε σύντομο χρονικό διάστημα και στην κατοχή του βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
- Το γενικό σιωπητήριο κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για Παναγόπουλο και Στρατινάκη, η Επιτροπή Διεύρυνσης της Χαρ. Τρικούπη και οι βουλευτές που πήγαν στον Τσίπρα
- Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε σε συντριβάνι στην Καλλιθέα - Το επανέφεραν οι γιατροί
- Εκπνέει η προθεσμία του υπουργείου Παιδείας προς το ΑΠΘ - Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ζητά ελαστικά βλήματα
- Ξεκινά βδομάδα με διαδοχικές κακοκαιρίες: Ο καιρός την Τσικνοπέμπτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη