Θεσπρωτία: Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι για να το ληστέψουν - Σε κρίσιμη κατάσταση η νύφη τους
NewsroomΑποτροπιασμό προκάλεσε στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, το περιστατικό άγριας βίας που σημειώθηκε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, όταν ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι.
Σύμφωνα με το thespro.gr, οι τρεις δράστες μπήκαν στην οικία ενός 82χρονου και μιας 77χρονης κι αφού τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν, τους χτύπησαν άγρια, προκαλώντας σοβαρά τραύματα. Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Φιλιατών.
Σε κρίσιμη κατάσταση η νύφη
Η νύφη του ζευγαριού, η οποία προσπάθησε να μπει στο σπίτι από μια άλλη πόρτα, έγινε αντιληπτή από τους δράστες, οι οποίοι την χτύπησαν στο κεφάλι με ξύλο, προκαλώντας της αιμάτωμα. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με την κατάστασή της να κρίνεται κρίσιμη.
Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
- Τέσσερις ιατροδικαστές στο νησί για τους 15 νεκρούς μετανάστες στη Χίο - Σε εφαρμογή το ειδικό πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσης
- Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»
- Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!