Τηλεφωνική απάτη στο Ρέθυμνο: 65χρονη έπεσε θύμα και παρέδωσε 350 ευρώ και κοσμήματα αξίας 12.000 ευρώ
NewsroomΜια 65χρονη γυναίκα έπεσε θύμα επιτήδειου απατεώνα στο Ρέθυμνο, δίνοντάς του χρήματα και κοσμήματα.
Η γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι γιατρός του νοσοκομείου Ρεθύμνου. Στη συνέχεια της είπε πως η κόρη της τραυματίστηκε σε τροχαίο και υπήρχε η ανάγκη να χειρουργηθεί άμεσα, αλλά προκειμένου να χειρουργηθεί κατά προτεραιότητα και να μην κινδυνέψει περαιτέρω η ζωή της, θα έπρεπε να δώσει ένα χρηματικό ποσό.
Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες
Η 65χρονη πείστηκε, όμως επειδή δεν είχε το ποσό, συμφώνησε να δώσει πέρα από μετρητά, και κοσμήματα της. Στη συνέχεια, άγνωστος άνδρας μετέβη στο σπίτι της, όπου η γυναίκα-θύμα, του παρέδωσε 350 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 12.000 ευρώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Λίγη ώρα αργότερα και μετά από επικοινωνίες που είχε με συγγενείς της, αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης οπότε και κατήγγειλε τα όσα της συνέβησαν στις αρχές. Από πλευράς της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου, διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια