Ελλάδα|20.08.2024 15:54
Φωτιά τώρα στη Χαλκιδική: Επιχειρεί ελικόπτερο
NewsroomΦωτιά ξέσπασε στη Χανιώτη του δήμου Κασσάνδρας στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το GRTimes, στις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συμβάλλει και ελικόπτερο.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 15:10 μ.μ. σε χώρο απορριμμάτων (περιοχή Βιολογικού), στα νότια του οικισμού της Χανιώτης.
Αυτή την ώρα στο σημείο επιχειρούν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσία με 12 Πυροσβέστες, ενώ συνδράμει κι ένα ελικόπτερο. Επίσης, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν και μηχανήματα ΟΤΑ.
Διαβάστε ακόμη
- Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Οι αυξήσεις σε Δημόσιο, συνταξιούχους και κατώτατο μισθό
- Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
- Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
- «Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της