Χαλκιδική: Θλίψη στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ
NewsroomΤελείται αυτήν την ώρα η κηδεία του αδικοχαμένου 19χρονου Γιάννη Καμπαϊλή, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου, όταν εκτοξεύτηκε από παιχνίδι σε λούνα παρκ στην Χαλκιδική.
Στενοί συγγενείς και φίλοι λένε το στερνό αντίο στο νεαρό στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Παπάγου στη Βέροια, με την ταφή να πραγματοποιείται στα Κοιμητήρια του Διαβατού.
Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία
Δεκάδες μαυροφορεμένοι συγγενείς και φίλοι κατέφτασαν στο σπίτι του 19χρονου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία, σε χωρό της Βέροιας.
Η οικογένειά του εκλιπόντος ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος παρευρεθεί να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορίας. «Επιθυμία της οικογένειας είναι αντι στεφάνων να γίνει δωρεά στην ενορία που επιθυμεί ο καθένας στην μνήμη του αγαπημένου όλων μας», αναφέρει σε ανάρτηση συγγενής του 19χρονου.
- Τέλος τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία: Γιατί «πέφτει στο κενό» το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
- Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή της Κοβέσι - Την έκρινε απαράδεκτη
- Ποιος φταίει; 3 λόγοι που η Ευρώπη «ψήνεται» αυτή την εβδομάδα
- Αγκαλιασμένοι για 6.000 χρόνια: Η ιστορία πίσω από τους σκελετούς που ονομάστηκαν «Εραστές του Βολντάρο»