Θεσσαλονίκη: Σε βραχυκύκλωμα οφείλεται η φωτιά στην εταιρεία παραγωγής αυγών;
NewsroomΤο ενδεχόμενο του βραχυκυκλώματος για τη φωτιά σε εταιρεία παραγωγής αυγών πριν από λίγες μέρες, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, εξετάζουν οι Αρχές, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.
Με βάση τις πληροφορίες του σταθμού, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και της πυροσβεστικής.
Η τελευταία εκτιμά πως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν οφείλεται σε εμπρησμό η φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταστάσεις της αυγοπαραγωγικής εταιρείας. Στο σημείο ήταν παρόντες φύλακας και δύο οδηγοί, οι οποίοι μετέφεραν παλέτες με αυγοθήκες, ενώ δεν προκύπτει παρουσία κάποιου άλλου ατόμου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η οργάνωση ΜΑΖ (Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων), που κινείται στα όρια του αντιεξουσιαστιακού χώρου, είχε αναλάβει την ευθύνη, κάνοντας λόγοι για εμπρησμό στο εργοστάσιο
- Ζάππειο: Σοβαρές νομικές εμπλοκές για το fast track έργο των 22 εκατ. ευρώ - Στο στόχαστρο η κλειστή διαδικασία
- Γεωργιάδης: Επιστρατεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη κατά της υπερσυνταγογράφησης - Οι νέοι «κόφτες»
- Marfin: «Βαριές» εξελίξεις 16 χρόνια μετά - Συγκλονίζουν οι επιζώντες, οι διακοπές που οδήγησαν σε συλλήψεις
- Γιατί «φούντωσαν» ξανά τα σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο- Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις