Λάρισα: Δόθηκε ξανά άδεια στο λούνα παρκ όπου σκοτώθηκε η 13χρονη στον Αλμυρό
NewsroomΆδεια εγκατάστασης παιχνιδιών στην ετήσια εμποροπανήγυρη της Λάρισας από τον τοπικό Δήμο πήρε η επιχειρηματίας που έχει καταδικαστεί αμετάκλητα από το 2017 για ατύχημα με βαρύτατο τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009 και είναι υπόδικη για τον θάνατο 13χρονης στο λούνα παρκ το 2019 στον Αλμυρό Μαγνησίας.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ η ίδια ήταν ιδιοκτήτρια στο λούνα παρκ, στον Αλμυρό Βόλου όπου έχασε τη ζωή της το 2019 μια 13χρονη και μάλιστα στο ίδιο παιχνίδι.
Η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια φέτος πλειοδότησε σε διαγωνισμό του δήμου Λάρισας για το ετήσιο πανηγύρι στη Νεάπολη που γίνεται το Σεπτέμβριο, για να εγκαταστήσει εκεί λούνα παρκ ιδιοκτησίας της.
Κέρδισε τον διαγωνισμό παρότι βαραίνεται με καταδίκη
Στους όρους του διαγωνισμού όμως περιλαμβάνεται η προϋπόθεση να μην έχει καταδίκη συναφή με την επαγγελματική της δραστηριότητα. Η γυναίκα όμως αυτή κέρδισε το διαγωνισμό, παρά το ότι έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε φυλάκιση δύο ετών, με τριετή αναστολή για τον τραυματισμό της 9χρονης στο ατύχημα της Χαλκίδας, ενώ έχει παραπεμφθεί να δικαστεί με βούλευμα στο Μικτό Ορκωτό για το αδίκημα της θανατηφόρας έκθεσης με ενδεχόμενο δόλο, για το θάνατο της 13χρονης στον Αλμυρό Βόλου.
- Διήμερο «θρίλερ» στο Βερολίνο για την Ουκρανία - Γιατί απέχουμε αρκετά από την επίτευξη μίας συμφωνίας
- Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς θα διεκδικήσετε αποζημίωση 10.000 ευρώ - Ποια η διαδικασία