Κερατσίνι: Χειροβομβίδες περιείχε η τσάντα που πέταξαν οι άγνωστοι μοτοσυκλετιστές - Αναζητούνται από τις Αρχές
NewsroomΔύο άτομα που επενέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, εγκατέλειψαν τσάντα στην οδό Αναπαύσεως και Πλάτωνος στο Κερατσίνι, όταν δεν σταμάτησαν το πρωί του Σαββάτου (31/8) σε σήμα της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο.
Στη συνέχεια, ακολούθησε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο επιβαινόντων, οι οποίοι εγκατέλειψαν σε άλλο σημείο και τη μοτοσικλέτα. Στο σημείο όπου οι άγνωστοι εγκατέλειψαν την τσάντα στο Κερατσίνι, κατέφθασε ομάδα της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.
Η ομάδα βρήκε στο τσαντάκι που πέταξαν οι άγνωστοι 3 χειροβομβίδες.
Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων στην συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πλάτωνος, Αναπαύσεως και Ελευθερίου Βενιζέλου, Πλάτωνος και Ελευθερίου Βενιζέλου, Ανδριανού και Αγίου Παντελεήμωνος, Πλάτωνος και Μιαούλη.
- Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή - Ζητώ από την Ευρωπαία Εισαγγελία να ασκήσει διώξεις
- Δεύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο: Χαμηλοί τόνοι από την Αθήνα για τις επιχειρήσεις της Ελληνικής Δύναμης
- Δύο χρόνια αφοσίωσης και δύναμης: Ο Έβερεστ επέστρεψε στο σπίτι του
- «Χωρίς περιορισμούς από υπερφυσικά όντα»: Η Ένωση Αθέων και το «Φανερό Δείπνο» της Μεγάλης Παρασκευής