Επεισοδιακή καταδίωξη στην Αττική Οδό: Porsche έσπασε μπάρες και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
NewsroomΚινηματογραφική καταδίωξη το βράδυ της Κυριακής στην Αττική Οδό, με περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ να καταδιώκουν μια Porsche.
Έσπασε τις μπάρες διοδίων και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα η Porsche
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα για έλεγχο στο πολυτελές αυτοκίνητο με 4 επιβαίνοντες.
Ο οδηγός δεν σταμάτησε και τότε οχήματα της ΕΛ.ΑΣ ακολούθησαν το αυτοκίνητο που ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα.
Το όχημα κινήθηκε στην Αττική Οδό, με κατεύθυνση προς την Ελευσίνα και όχι μόνο δεν σταμάτησε σε δεύτερο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ αλλά έσπασε και τις μπάρες των διοδίων, αναφέρει η ΕΡΤ.
Εγκατέλειψαν το όχημα οι δράστες - Βρέθηκαν κλοπιμαία
Στο ύψος της Κηφισίας, στο «Δαχτυλίδι», ο οδηγός μπήκε και στο αντίθετο ρεύμα για να κατευθυνθεί στο Μαρούσι, όπου οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο όχημα τους βρέθηκαν κλοπιμαία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
- Ακριβή μου σανίδα: Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με «καμπάνα» 250 ευρώ!
- Νεκρό ζευγάρι σε γκαράζ στον Πειραιά: Ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα η πιθανότερη αιτία θανάτου - Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία
- Ιστορικές στιγμές στο Παρίσι: Το ελληνικό άγημα παρέλασε ξανά στην Αψίδα του Θριάμβου, όπως το 1919
- Παραλίγο τραγωδία σε πτήση Λονδίνο-Αθήνα: Πώς ένα λάθος των πιλότων οδήγησε σε απογείωση της τελευταίας στιγμής