Λαμία: 88χρονος οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική για 5 χιλιόμετρα
NewsroomΑνάποδα οδηγούσε 88χρονος το πρωί της Τρίτης (10/9) στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι κάμερες ασφαλείας της «Κεντρικής Οδού» έπιασαν οδηγό να κινείται αντίθετα στην εθνική και συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Αθήνα. Συγκεκριμένα, το ασημί όχημα με οδηγό ηλικιωμένο 88 ετών κινούνταν ανάποδα με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη για περίπου 5 χιλιόμετρα!
Κάποια στιγμή φαίνεται ότι ο οδηγός αντιλήφθηκε το λάθος του και μπήκε στο σωστό ρεύμα όπου και τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας. Συνελήφθη με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και οδηγήθηκε το ίδιο μεσημέρι στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές.
Ο άνδρας τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή.
- Καβγάς Δρυμιώτη - Ζαχαριάδη on air για την Χίο: «Είστε ανθέλληνας, πιστεύετε τους λαθρομετανάστες»
- Πρόστιμα στα ΜΜΜ: «Καμπάνα» 100 ευρώ πλέον για το κανονικό εισιτήριο - Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο
- Λάκης Ραπτάκης: Ο θρυλικός πρωτοπόρος της νυχτερινής διασκέδασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη για ναρκωτικά στο Μενίδι - Τι κατέσχεσε η ΕΛΑΣ