Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση σε σχολείο μετά τη μη λειτουργία τμήματος θεωρητικής κατεύθυνσης
NewsroomΜεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει σε γονείς και μαθητές, η απόφαση να μην δημιουργηθεί τμήμα θεωρητικής κατεύθυνσης στο 2ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου, στο κέντρο της πόλης, με τις διαμαρτυρίες να στρέφονται κυρίως στο γεγονός ότι ενημερώθηκαν γι’ αυτό λίγες ώρες πριν τη νέα σχολική χρονιά.
Η συγκεκριμένη απόφαση έχει ως συνέπεια οκτώ μαθητές να πρέπει αναγκαστικά να αλλάξουν σχολείο, για να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης.
Για το ζήτημα οι γονείς εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι τα παιδιά θα αναγκαστούν, εν’ όψει των πανελληνίων εξετάσεων να κάνουν μάθημα σε ένα άγνωστο περιβάλλον με άλλους καθηγητές. Μάλιστα, προχώρησαν και σε διαμαρτυρία έξω από το σχολείο και καταβάλλουν προσπάθειες η απόφαση ν’ αλλάξει.
- Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
- Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας