Ελλάδα|12.09.2024 11:47
Χαλκίδα: 17χρονος ανέβηκε στη γέφυρα και απειλούσε να πέσει στο κενό
NewsroomΣυναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας με έναν ανήλικο να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 17χρονο Χαλκίδα, ο οποίος λίγο μετά τις 12 το βράδυ έφυγε από το σπίτι του μόνος του, με τους γονείς του να ανησυχούν και να καλούν την αστυνομία.
Προηγήθηκε διαμάχη με τους γονείς του
Πηγές ανέφεραν στο evima.gr, πως υπήρξε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που προκάλεσε έντονη διαμάχη ανάμεσα στον ανήλικο και τους γονείς του.
Το παιδί είδαν περαστικοί να έχει βγει έξω από τα κάγκελα της υψηλής γέφυρας και να απειλεί να πέσει.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να το αποτρέψουν να πέσει στο κενό.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Σάρωσε η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»