Επεισοδιακή καταδίωξη στον Πύργο: Οδηγός είδε μπλόκο, έκανε αναστροφή και τελικά... συνελήφθη
NewsroomΕπεισοδιακή καταδίωξη έγινε το βράδυ της Τρίτης σε δρόμο στον Πύργο, η οποία ξεκίνησε όταν ένας οδηγός είδε το μπλόκο της αστυνομίας και έφυγε από την αντίθετη πλευρά.
Πώς ξεκίνησε η καταδίωξη
Συγκεκριμένα, όλα έγιναν λίγο πριν τις 23:00 όταν ο οδηγός ένας ΙΧ αυτοκινήτου που κινούνταν στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, με κατεύθυνση προς Πάτρα, έκανε… αναστροφή όταν αντιλήφθηκε το μπλόκο που είχαν στήσει οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο ύψος του πρατηρίου «Χόχολη», στα Χανάκια.
Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την κίνηση του οδηγού, του έκαναν σήμα προκειμένου να σταματήσει, με τον ίδιο να μην ανταποκρίνεται, και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη.
Οι άνδρες της ΟΠΚΕ με τη συνδρομή δυνάμεων από την ΔΙΑΣ και την Τροχαία του Πύργου ξεκίνησαν να καταδιώκουν τον οδηγό σε περιοχές όπως τα Βυτινέικα, τον Άγιο Ιωάννη, την Κατακόλου και ξανά στην Πατρών-Πύργου.
Συνελήφθη τελικά ο οδηγός
Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό, στην εθνική οδό, στο ύψος της διασταύρωσης Βουνάργου όπου και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ ακολούθησε και έλεγχος στο όχημα του, αναφέρει το patrisnews.com.
Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί φέρθηκε έτσι ο οδηγός.
- Ποιο είναι το ελληνικό πλοίο που χτυπήθηκε από πύραυλο στη Μαύρη Θάλασσα - Σε ποιον ανήκει
- Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο που σκότωσε τον οπαδό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
- Νησί Χαργκ: Τι θα συμβεί στις τιμές του πετρελαίου αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στις σημαντικότερες εγκαταστάσεις του Ιράν
- Ελεύθεροι από κάθε κατηγορία οι μαθητές που σκότωσαν τον καθηγητή τους στη φάρσα που κατέληξε σε τραγωδία