Έκλεψαν 30 νέα laptops από δύο υπουργεία στο κέντρο της Αθήνας - Ο χώρος ήταν αφύλακτος
NewsroomΆγνωστοι δράστες αφαίρεσαν 30 νέα laptops από κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, όπου στεγάζονται δύο υπουργεία και πιο συγκεκριμένα το Εργασίας και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.
Η ληστεία στα υπουργεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/9), όταν δράστες μπήκαν αρχικά στον πέμπτο όροφο που στεγάζεται το τμήμα Πληροφορικής του υπουργείου Εργασίας, έψαξαν όλους τους χώρους, αλλά δεν βρήκαν κάτι, όπως μεταδίδει η Αναστασία Σταματοπούλου στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».
Έπειτα, οι ληστές ανέβηκαν στον έβδομο όροφο και στα γραφεία πληρωμής και δαπανών του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Εκεί, αφού έψαξαν τους χώρους, αφαίρεσαν 30 φορητούς υπολογιστές και... έγιναν καπνός. Πρόκειται για 30 νέα laptops, τα οποία μόλις είχαν παραλάβει οι εργαζόμενοι του υπουργείου.
Μάλιστα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως εκείνη την ώρα δεν φυλασσόταν ο χώρος καθώς ο υπάλληλος ασφαλείας δεν βρισκόταν στην είσοδο.
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα