Βόλος: Αναβλήθηκε η δίκη για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου από αστυνομικούς
NewsroomΝέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του 26χρονου Βασίλη Μάγγου από αστυνομικούς, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου στις 14 Ιουνίου 2020.
Η δίκη για τον θάνατο του 26χρονου που βρέθηκε αναίσθητος στο δωμάτιό του στις 13 Ιουλίου του 2020, έναν μήνα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης, είχε οριστεί για σήμερα και πήρε νέα αναβολή για τις 20 Ιανουαρίου 2025.
Γιατί αναβλήθηκε η δίκη
Σημειώνεται πως η δίκη θα ξεκινούσε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με κατηγορούμενους τους τρεις αστυνομικούς, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού.
Η αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης πάρθηκε μετά από σχετικά αίτημα και των δύο πλευρών. Η πλευρά της οικογένειας του Βασίλη Μάγγου ζήτησε αναβολή προκειμένου να συσχετιστούν οι δικογραφίες, ενώ η πλευρά των κατηγορούμενων αιτήθηκε αναβολή της δικής καθώς νοσεί ο ένας αστυνομικός, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.
- Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η (έμμεση) απάντηση Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΕΛ.Α.Σ. δε γεννήθηκε για να διασπάσει, αλλά για να ανατρέψει τους σημερινούς συσχετισμούς»
- Λέκκας για Κυψέλη: Δεν υπάρχει θέμα στατικής επάρκειας των κτιρίων - Γιατί εμφανίστηκαν ρωγμές
- «Ταξιδιάρα εσύ και αιώνια έφηβη»: Συγκίνησε ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού