Απαγόρευση απόπλου δεξαμενόπλοιου - υδροφόρου στις Σπέτσες - Τι συνέβη
NewsroomΔεξαμενόπλοιο - υδροφόρο, ελληνικής σημαίας, που είχε αποπλεύσει από τις Σπέτσες, προς τον όρμο του Κρυονερίου Κυνουρίας, με ελλιπή σύνθεση πληρώματος, κινητοποίησε τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής. Υπήρξε ενημέρωση από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Παραλίου Άστρους, του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.
Στελέχη της Λιμενικής Αρχής, πήγαν στο σημείο αγκυροβολίας, όπου διαπίστωσαν, ότι, απουσίαζε παράνομα από το πλοίο, ένα μέλος του πληρώματος (Κυβερνήτης Β), ενώ, επέβαινε ένας 34χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Πακιστάν), που δεν ήταν εγγεγραμμένος στο ναυτολόγιο και δεν διέθετε θεώρηση σε ισχύ.
Από την Λιμενική Αρχή Παραλίου Άστρους, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της οργανικής του σύνθεσης, ενώ, παράλληλα, συνελήφθησαν ο ημεδαπός πλοίαρχος του πλοίου για παράβαση του άρθρου 229 του ΚΔΝΔ, καθώς και ο πιο πάνω αλλοδαπός για παράβαση του άρθρου 15 του Ν. 3386/2005.
Επίσης, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις στην πλοιοκτήτρια εταιρεία και στον πλοίαρχο.
- Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
- Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
- Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
- Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου