Ελλάδα|22.09.2024 09:27
Λάρισα: Νεκρός οδηγός νταλίκας - Εγκλωβίστηκε στην καμπίνα που τυλίχθηκε στις φλόγες
NewsroomΝεκρός ανασύρθηκε οδηγός νταλίκας, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στην περιοχή της Μελούνας στην Τσαριτσάνη Λάρισας.
Η νταλίκα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σύμφωνα με το onlarissa, εξετράπη της πορείας της και, αφού πέρασε το κράσπεδο, προσέκρουσε στο βουνό. Από την πρόσκρουση ο οδηγός, ένας άνδρας 60 περίπου ετών, εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του οχήματος, το οποίο γρήγορα τυλίχθηκε στις φλόγες.
Για περίπου δύο ώρες δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούσαν για τον απεγκλωβίσουν, αλλά δυστυχώς ανασύρθηκε από το όχημα χωρίς τις αισθήσεις του.
Διαβάστε ακόμη
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους