Ελλάδα|01.10.2024 16:15
Αλεξανδρούπολη: Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για τον βιασμό 5χρονου σε σχολείο
NewsroomΣτις 12 Νοεμβρίου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση που αφορά στη σεξουαλική κακοποίησης ενός 5χρονου αγοριού, το οποίο κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού, από δύο συνομήλικους συμμαθητές του, εντός του νηπιαγωγείου που φοιτούν.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χθες η πολιτική αγωγή στην Αλεξανδρούπολη υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης της προέδρου από την έδρα σχετικά με τη συγκλονιστική υπόθεση, το οποίο, όμως, δεν έγινε δεκτό.
Επίσης, ζητήθηκε εκ νέου αναβολή με αιτήματα την κλήση, ως μάρτυρα, του ιατροδικαστή που εξέτασε τον 5χρονο και συνέταξε την ιατροδικαστική έκθεση, όπως και τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας στο οικογενειακό περιβάλλον και των τριών ανήλικων παιδιών που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Διαβάστε ακόμη
- «Εδώ αρμόδιος είμαι εγώ»: Πού αποσκοπεί η Τουρκία με τη διπλή αντι-NAVTEX στην Ανατολική Μεσόγειο
- «Δεν του επέτρεπε να δει το παιδί» - Νέες μαρτυρίες για τη 40χρονη με την ατροπίνη στο Περιστέρι
- Ένα αρχαίο μνημείο γύρω από τον τάφο του Ιησού - Τι ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Ιερουσαλήμ
- Τα πιο παράξενα τρένα στον κόσμο: Η «μύτη του διαβόλου» και ο συρμός που περνά μέσα από πολυκατοικία