Ελλάδα|17.04.2019 20:09
Θεσσαλονίκη:Ζευγάρι εκβίαζε οδοντίατρο και ζητούσε 50.000 ευρώ
NewsroomΜια υπόθεση απόπειρας εκβίασης σε βάρος 39χρονης οδοντιάτρου στη Θεσσαλονίκη εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.
Δράστες είναι ένα ζευγάρι, ηλικίας 44 ετών αμφότεροι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία.
Είχε προηγηθεί καταγγελία της 39χρονης, σύμφωνα με την οποία κατά το χρονικό διάστημα 31-01-2019 έως και 11-02-2019, οι δράστες θεωρώντας την υπεύθυνη για μη παροχή κατάλληλης ιατρικής φροντίδας στην 44χρονη γυναίκα, μεταχειρίστηκαν απειλές και απαίτησαν εκβιαστικά μεγάλο χρηματικό ποσό ως αποζημίωση.
Το ποσό που φέρεται να ζητούσε το ζευγάρι, σύμφωνα με την καταγγελία, ανέρχεται στις 50.000 ευρώ. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμη
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social