Ελλάδα
|
04.10.2024 17:03
Τραγωδία στην Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε ηλικιωμένο
NewsroomΤραγικό τέλος βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10) ηλικιωμένος άνδρας καθώς καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στη Νάουσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος που εκτελούσε γεωργικές εργασίες στο χωράφι του, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Νάουσα, καταπλακώθηκε έπειτα από ανατροπή του τρακτέρ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα προκειμένου να τον ανασύρουν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο. Ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διαβάστε ακόμη
- Στεγαστική προσιτότητα υπό πίεση: Διαρθρωτικές ανισορροπίες σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
- Αποκάλυψη NYT: Πώς θα χτυπήσουν οι ΗΠΑ το Ιράν - Πού προσανατολίζονται τα πλήγματα
- Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου