Ελλάδα|04.10.2024 17:03
Τραγωδία στην Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε ηλικιωμένο
NewsroomΤραγικό τέλος βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10) ηλικιωμένος άνδρας καθώς καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στη Νάουσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος που εκτελούσε γεωργικές εργασίες στο χωράφι του, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Νάουσα, καταπλακώθηκε έπειτα από ανατροπή του τρακτέρ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα προκειμένου να τον ανασύρουν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο. Ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διαβάστε ακόμη
- Οι βολές του Δένδια, οι υπουργοί που ζήτησαν επιστροφή Σαμαρά-Καραμανλή και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κόμματος Τσίπρα
- Από το «σπίτι με ένα μισθό» στα «ίδια κεφάλαια»: Πώς άλλαξε η πρόσβαση στη στεγαστική πίστη από το 2007 έως το 2026
- Επιστροφή στα... τελεσίγραφα από τον Τραμπ: Οι πέντε όροι των ΗΠΑ και οι «κόκκινες γραμμές» του Ιράν
- Ο νομπελίστας Ορχάν Παμούκ στα Χανιά - Ένας συγγραφέας ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση