Θεσσαλονίκη: Δεν έκανε παρκούρ ο 14χρονος που έπεσε από πολυκατοικία - Εξετάζεται το σενάριο του «challenge»
NewsroomΔιασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 14χρονος που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Οι γιατροί βρήκαν αιμάτωμα στο κεφάλι του παιδιού και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, το οποίο πήγε πολύ καλά, και οι γιατροί αισιοδοξούν, ενώ ο 14χρονος έχει παράλληλα αρκετά κατάγματα.
Η πτώση του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη
Αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, φαίνεται ότι ο 14χρονος δεν έκανε παρκούρ και δεν ασχολείται με αυτό το άθλημα, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν το οικογενειακό του περιβάλλον, και πάσα πιθανότητα ήταν μια πρόκληση μεταξύ παιδιών.
Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω οικοδομή, από την οποία σημειώθηκε η πτώση είναι νεοανεγειρόμενη και, αν και υπάρχουν λαμαρίνες τριγύρω, καθώς έχουν σταματήσει οι εργασίες, τα παιδιά ωστόσο βρίσκουν ανοίγματα και μπαίνουν.
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
- Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα