Ελλάδα|08.10.2024 14:54
Κρήτη: Άγριος καυγάς μετά από τροχαίο - 50χρονος στο νοσοκομείο με τραύματα από γροθιές
NewsroomΆγριος καυγάς μετά από τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αποτέλεσμα ένας 50χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα από γροθιές.
Ειδικότερα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (8/10) στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο. Η σύγκρουση προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του ενός από τους οδηγούς.
Πιάστηκαν στα χέρια και ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Η κατάσταση πολύ γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.
Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματισμένο από τις γροθιές άνδρα στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Διαβάστε ακόμη
- Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
- «Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
- Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
- Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου