Σοκ στην Εύβοια: 38χρονος σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές
NewsroomΝεκρός 65χρονος στην Εύβοια, μετά από θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι, για την οποία συνελήφθη ο ανιψιός του θύματος.
Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, όταν ο 38χρονος μπήκε στο σπίτι του θείου του και, για μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστο λόγο, τον μαχαίρωσε πολλές φορές.
Πήγε αιμόφυρτος στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια
Το θύμα παρά τις πολλαπλές μαχαιριές κατάφερε να πάει σε κεντρικό σημείο του χωριού και να ζητήσει βοήθεια και άμεσα περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, όπως μεταδίδει το eviathema.gr.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Συνελήφθη ο 38χρονος
Συνελήφθη λίγο μετά τις 12:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης ο δράστης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.
Μετά από έρευνα των έμπειρων αστυνομικών του ΑΤ Μαντουδίου και τη συνδρομή Αστυνομικών του ΑΤ Λίμνης και του τμήματος ασφαλείας Χαλκίδας, ο άνδρας εντοπίστηκε σε σημείο μέσα στο χωριό Σπαθάρι.
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
- Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια