Αναστάτωση στα Χανιά: Δεκάδες άνθρωποι στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα
NewsroomΑναστάτωση έχει προκληθεί στα Χανιά, με δεκάδες ανθρώπους να σπεύδουν από το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο Χανίων με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η μεγάλη πλειοψηφία των ασθενών είναι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης και μάλιστα ο αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας έχει μεταβεί στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για το τι ακριβώς έχει συμβεί.
«Υπάρχει γεωγραφική διασπορά κρουσμάτων»
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Μπέα, εκτός των φοιτητών υπάρχουν και άλλοι πολίτες, διάφορων ηλικιών. Έχουν ληφθεί δείγματα για ανάλυση που θα δείξει την αιτία της γαστρεντερίτιδας, εντός της ημέρας.
Ο διοικητής μάλιστα ανέφερε ότι υπάρχει και γεωγραφική διασπορά κρουσμάτων.
Και από το ΕΚΑΒ έχει γίνει γνωστό πως έχουν μεταφερθεί πολλά περιστατικά γαστρεντερίτιδας από διάφορες περιοχές των Χανίων στο νοσοκομείο.
- Ο Μακρόν άνοιξε τη συζήτηση για πυρηνικά στην Ευρώπη - «Δεν έχουμε άλλη επιλογή»
- Οι αγρότες κάνουν ολονυχτία με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα - «Μόνο κοροϊδία πήραμε»
- Πώς έγινε το τροχαίο με τον νεκρό 15χρονο στη Λούτσα - «Τι έκανα, τι έκανα» φώναζε ο ανήλικος οδηγός
- Εντυπωσιακή έρευνα: Ο πυρήνας της Γης μπορεί να περιέχει 45 ωκεανούς υδρογόνου