Ελλάδα|18.10.2024 22:17
Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός προσέκρουσε σε μηχανάκια, πινακίδα και κατέληξε σε… κατάστημα
NewsroomΠανικός επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν 61χρονος οδηγός που ήταν μεθυσμένος, προσέκρουσε επάνω σε δίκυκλα οχήματα, πινακίδα και κατέληξε σε κατάστημα.
Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival, στις 06:00 το πρωί στην οδό Ερμού, το όχημα το οποίο οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένες μοτοσικλέτες, μία πινακίδα ένδειξης χρόνου στάθμευσης και σε ένα κατάστημα.
Από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.
Αστυνομικοί της Τροχαίας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη του 61χρονου άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μέθη και επικίνδυνη οδήγηση.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη: Την επόμενη μέρα της παραίτησης Λαζαρίδη από την Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων προσελήφθη η σύζυγός του στην ίδια θέση
- Ραγδαίες εξελίξεις: Για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως κατηγορούνται οι συλληφθέντες στην υπόθεση θανάτου της Μυρτούς
- Τουρκία: Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο - Τουλάχιστον 4 νεκροί και 20 τραυματίες
- Από το «έβλεπα ασβούς» στο «έψαχνα τρακτέρ»: Οι 10 καλύτερες δικαιολογίες πολιτικών