Κρήτη: Ήταν λήπτρια και έγινε δότρια - 66χρονη έδωσε ζωή μετά τον θάνατό της
NewsroomΣε μια συγκινητική πράξη προσχώρησε η οικογένειας 66χρονης λήπτριας στην Κρήτη δωρίζοντας τα όργανα της μετά θάνατον και δίνοντας με τη σειρά τους ζωή σε ανθρώπους.
Χάρισε ζωή
Σύμφωνα με το ekiriti.gr η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν επί 12 ημέρες στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ έπειτα από ανακοπή που είχε υποστεί και όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι μη αναστρέψιμη ενημέρωσαν σχετικά την οικογένειά της.
Εκείνοι με τη σειρά τους πήραν την σπουδαία και γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της. Η μεταφορά των οργάνων ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με τους νεφρούς να πηγαίνουν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Αθήνας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα πριν από περίπου 7 χρόνια είχε γίνει η ίδια λήπτρια οργάνων. Σημειώνεται πως πρόκειται για την 13η δωρεά οργάνων που γίνεται στα νοσοκομεία του Ηρακλείου από την αρχή του έτους και για την 9η στο ΠΑΓΝΗ.
- Πώς φτάσαμε στη σύλληψη των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι κάμερες και το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
- Τραγωδία στην Ελβετία: Πολύνεκρο τροχαίο μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου
- Απίστευτο λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι
- «Μόνο στη Νέα Υόρκη»: Άνδρας χόρευε πάνω σε νταλίκα εν κινήσει - Το βίντεο που έγινε viral