Ηλεία: Νεκρός τουρίστας με μηχανή μετά από σύγκρουση με νταλίκα - Ήταν στην Ελλάδα για road trip
NewsroomΤη ζωή του έχασε ένας άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ηλεία, λίγο μετά το Πανόπουλο προς Δίβρη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 68χρονος Καναδός, ο οποίος πραγματοποιούσε road trip με άλλους ξένους δικυκλιστές, συγκρούστηκε με νταλίκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Άμεσα, έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήδη ήταν αργά.
Τι λένε μάρτυρες
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δικυκλιστής φέρεται να γλίστρησε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τη μηχανή του στην νταλίκα, με τον οδηγό της, να πραγματοποιεί ελιγμό αποφυγής.
Ο αναβάτης βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- Ένας νεκρός στη Νέα Μάκρη: Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία Erminio στην Αττική - Χάος και στον Πόρο
- Σενάρια ανασχηματισμού μετά τη νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυξάνονται τα μέτωπα για την κυβέρνηση
- Δραματικές εικόνες από τους Αγίους Αποστόλους: Δρόμοι - ποτάμια και δεκάδες διασώσεις
- Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει ανασχηματισμό - «Δεν θέλω ου!» (Ep26)