Ελλάδα|22.10.2024 14:22
Ναύπλιο: Παιδί έπεσε από τις κερκίδες του γηπέδου και σκοτώθηκε
NewsroomΣυγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά τον θάνατο παιδιού στο ΔΑΚ Ναυπλίου.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (22/10), όταν άνθρωποι που βρίσκονταν στο γήπεδο, άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και έτρεξαν πίσω από τις κερκίδες. Εκεί βρήκαν το παιδί μέσα σε μια λίμνη αίματος, χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για παιδί 10 με 12 χρονών που κατοικεί σε συνοικία του Ναυπλίου και φαίνεται να έπεσε από τις κερκίδες του γηπέδου στο τσιμέντο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας όπου μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όπου λόγο αργότερα που υπέκυψε στα τραύματά του.
Διαβάστε ακόμη
- Αλεπού πιάστηκε στα «πράσα» να εισβάλει στο Μέγαρο Μαξίμου
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου σε Γεωργιάδη: «Καταλαβαίνω τον τρόμο σας λόγω Καρυστιανού» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
- Βιολάντα: Έγγραφα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο από τις δεξαμενές προπανίου - Η διαπίστωση «μη συμβατότητας» από το 2020