Ελλάδα|25.10.2024 15:37
Περιστέρι: Αίσιο τέλος με τον ταμπουρωμένο άντρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει
Γιάννης ΖιάκαςΈληξε ο συναγερμός που σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/10) στο Περιστέρι όταν άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτια απειλώντας να αυτοκτονήσει.
Το χρονικό
Πιο συγκεκριμένα, άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι ψυχιάτρου στην οδό Καλλιδώνος και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει τώρα γνωστά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έδωσε τα κλειδιά σε έναν νοσηλευτή που είναι και ελαιοχρωματιστής για να το βάψει.
Μετά όμως από συζήτηση που είχαν οι δυο άνδρες μεταξύ τους, δεν τα βρήκαν στα οικονομικά, λογοφέραν και ο ψυχίατρος του είπε να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει. Εκείνος τότε κλειδώθηκε μέσα το σπίτι.
Διαβάστε ακόμη
- Πράκτορες σκότωσαν άνδρα που προσπάθησε να εισέλθει στην κατοικία του Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο
- Γνωστός της οικογένειας ο 64χρονος που κακοποίησε την 25χρονη ΑμεΑ στην Κυψέλη - Συνεχίζονται οι έρευνες
- Νέες βαριές καταγγελίες: Ο Άντριου ταξίδευε με αεροσκάφη της RAF για να συναντά τον Έπσταϊν
- Το «μαύρο κουτί» άνοιξε: Πώς οι γάτες ξεκλειδώνουν τα μυστικά του καρκίνου και για τον άνθρωπο