Ελλάδα|26.10.2024 12:31
Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση απάτης με υπολογιστή
NewsroomΑπάτη που διαπράχθηκε με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά.
Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος χρησιμοποιώντας στοιχεία της κάρτας ενός 57χρονου, δημιούργησε ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό και πραγματοποίησε 29 ηλεκτρονικές συναλλαγές συνολικής αξίας 171,51 ευρώ. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.
Διαβάστε ακόμη
- Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
- Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
- ΑΑΔΕ: 8.000 φορολογικοί έλεγχοι, αδήλωτες συναλλαγές 5,6 εκατ. ευρώ και 50.000 παραβάσεις σε ένα τρίμηνο
- «Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου!