Θεσσαλονίκη: Γιορτάζει η πόλη - Με συγκίνηση και τιμές η έπαρση της σημαίας στο Λευκό Πύργο
Η πόλη γιορτάζει την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό, αλλά και τον πολιούχο της, Άγιο Δημήτριο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με κάθε τιμή τελέστηκε η έπαρση της σημαίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς η πόλη γιορτάζει την απελευθέρωσή της το 1912, αλλά και τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο.
Αξίζει να επισημανθεί ότι η έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή για την πόλη, αφού ο ιστός όπου υψώνονται τα ελληνικά σύμβολα είναι το κατάρτι του τουρκικού θωρηκτού «Φετίχ-Μπουλέν», το οποίο βύθισε ο Νικόλαος Βότσης στις 18 Οκτωβρίου του 1912.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Θεσσαλονίκη τιμά όσους αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της πόλης και κατ’ επέκταση της πατρίδας.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Η Ευρώπη σε δύο στρατόπεδα για ενέργεια και προϋπολογισμό - Οι «σκληροί» και οι πιέσεις της Ελλάδας
Νέα καταγγελία κατά της Γκίλφοϊλ: «Έχω εκρηκτικό ηχητικό από την Ελλάδα που μπορεί να ρίξει τον Τραμπ»
Κατασχέθηκαν φιαλίδια από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Τι περιέχουν
AI και βιολογικά όπλα: Η προειδοποίηση της MI5 και η νέα ασύμμετρη απειλή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



