Ελλάδα|27.10.2024 14:46
Συγκινεί 90χρονη ομογενής: Χαρίζει το οικόπεδό της στην Ελλάδα για να χτιστεί νηπιαγωγείο
NewsroomΣε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε μια 90χρονη από την Αυστραλία, καθώς αποφάσισε να χαρίσει ένα οικόπεδο που διατήρει στην Ελλάδα για να χτιστεί νηπιαγωγείο.
Μόλις το σχολείο χτιστεί θα πάρει το όνομα της
Η 90χρονη πλέον Αναστασία Γκέσα Λιβεριάδου, ομογενής από την Αυστραλία, μπορεί να έφυγε πολύ μικρή από την χώρα μας, ωστόσο ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες της και την γενέτειρά της.
Το εν λόγω οικόπεδο βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα και η ίδια αποφάσισε να το δωρίσει στον δήμο για να δημιουργηθεί νηπιαγωγείο. Μόλις το σχολείο χτιστεί θα πάρει το όνομά της.
Διαβάστε ακόμη
- Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
- «Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
- «Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
- Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο