Ελλάδα|27.10.2024 14:46
Συγκινεί 90χρονη ομογενής: Χαρίζει το οικόπεδό της στην Ελλάδα για να χτιστεί νηπιαγωγείο
NewsroomΣε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε μια 90χρονη από την Αυστραλία, καθώς αποφάσισε να χαρίσει ένα οικόπεδο που διατήρει στην Ελλάδα για να χτιστεί νηπιαγωγείο.
Μόλις το σχολείο χτιστεί θα πάρει το όνομα της
Η 90χρονη πλέον Αναστασία Γκέσα Λιβεριάδου, ομογενής από την Αυστραλία, μπορεί να έφυγε πολύ μικρή από την χώρα μας, ωστόσο ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες της και την γενέτειρά της.
Το εν λόγω οικόπεδο βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα και η ίδια αποφάσισε να το δωρίσει στον δήμο για να δημιουργηθεί νηπιαγωγείο. Μόλις το σχολείο χτιστεί θα πάρει το όνομά της.
Διαβάστε ακόμη
- «Καμπανάκι» για την ασφάλεια στις παραλίες: Σχεδόν οι μισές χωρίς ναυαγοσώστη - Γιατί κάθε χρόνο θρηνούμε θύματα
- Ο εκλογικός συναγερμός στο Μαξίμου, η Διαμαντοπούλου που τα φυλάει για Δούκα και ο αυξημένος πληθωρισμός
- Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός - Τι προβλέπει για τη Χεζμπολάχ
- «Δίχτυα» στη δεξαμενή των αναποφάσιστων ρίχνει η ΝΔ: Ανησυχία για χαλαρή ψήφο και υψηλή αποχή