Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης «μαϊμού» αθλητικών προϊόντων
NewsroomΣημαντική νίκη στη μάχη κατά της πώλησης απομιμητικών προϊόντων και την προστασία και προάσπιση των εμπορικών σημάτων και δικαιωμάτων των ομάδων, πέτυχαν οι αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν σε Περιστέρι και Ιλιον, δύο αποθήκες μεγάλες όπου βρίσκονταν τεράστιες ποσότητες «μαϊμού» αθλητικών προϊόντων. Πρόκειται κυρίως για φανέλες ομάδων, ελληνικών και ξένων.
Η ΕΣΙΜΕΤ (ESIMET, Ενωση Σηματούχων Εταιριών) πρωτοστατεί στην καταπολέμηση των απομιμητικών προϊόντων για την προστασία και την προάσπιση των εμπορικών της σημάτων και δικαιωμάτων και σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ και τις λοιπές αρμόδιες αρχές δεσμεύτηκαν εκατοντάδες χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα.
Σε αυτές τις ενέργειες συνεργάζονται και οι μεγάλες ελληνικές ομάδες, ώστε να ανακόψουν τέτοιου είδους ενέργειες που πλήττουν τα εμπορικά τους σήματα, με απώτερο σκοπό την προστασία των καταναλωτών.
- «Καταστροφή, σαν να μπαίνεις σε μαύρη τρύπα»: Στάχτες και απόγνωση σε Ψάθα και Πόρτο Γερμενό
- Ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο: Ποιες πόλεις θα δουν 40αρια και πότε - Η ανάλυση Κολυδά
- Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν; «Προσχέδια ανταλλάσσονται συνεχώς» λέει το Κατάρ
- Τι θα συμβεί όταν ο πύραυλος της SpaceX συγκρουστεί με τη Σελήνη και κατά πόσο θα επηρεαστεί η Γη