Ελλάδα|19.04.2019 11:27

Αίγιο: Τι έγραψε στο Facebook η μητέρα που φέρεται να πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Newsroom

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται…». Αυτή την ανάρτηση έκανε η 35χρονη στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, που φέρεται να γέννησε και να πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων σε συνοικία του Αιγίου. Η ίδια μετά την αποκάλυψη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου μετέβη με αιμορραγία την περασμένη Τετάρτη.

Η 35χρονη εξακολουθεί να μην μιλά για το συμβάν. Η ίδια δεν δίνει καμιά συγκεκριμένη απάντηση στις ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι είναι σχεδόν σίγουροι ότι είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων στη συνοικία Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο, για το που και κάτω από ποιες συνθήκες γέννησε το μωρό.

Η 35χρονη ισχυρίζεται ότι το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης. Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον πατέρα του μωρού, ο οποίος, όμως, ήταν αντίθετος με τη γέννησή του, σε αντίθεση με την 35χρονη που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.

Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο περίπου 8,5 μηνών βρέφος, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, φέρεται να επήλθε πριν από τρεις με τέσσερις ημέρες. Μάλιστα εκτιμάται πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί το επόμενο διάστημα από τα αποτελέσματα ιστολογικών εξετάσεων.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και η μητέρα της, καθώς φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση. Πληροφορίες θέλουν να ήταν εκείνη που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια. Μάλιστα πηγές του tempo24.news, αναφέρουν πως υπάρχει μάρτυρας που είδε τη μητέρα να μεταφέρει στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της 35χρονης, τη σακούλα με το μωρό!

Πηγή: tempo24.news

μωρόμητέραΑίγιοσκουπίδια