Ελλάδα|04.11.2024 14:58
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Έλεγχοι της πολεοδομίας στην πολυκατοικία
NewsroomΚλιμάκιο της πολεοδομίας κάνει ελέγχους, στην πολυκατοικία των Αμπελοκήπων, όπου την περασμένη Πέμπτη σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη από βόμβα.
Οι έλεγχοι γίνονται για να κριθεί η στατικότατη της καθώς η πολυκατοικία έχει υποστεί βαριές φθορές μετά την έκρηξη.
«Ακατάλληλη για κατοίκιση η πολυκατοικία»
Από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ έκανε λόγο για ακαταλληλότητα της πολυκατοικίας: «Το βέβαιο είναι από την καταστροφή που προκάλεσε, ουσιαστικά κατέστησε μια ολόκληρη πολυκατοικία ακατάλληλη για διαμονή. Μάλιστα, εκεί μέσα, εκτός από οικογένειες, υπήρχαν και ανάπηροι άνθρωποι και τίθεται ζήτημα στέγασης» ανέφερε.
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια