Δίκη για το Μάτι: Καταθέτει η Ζωή Κωνσταντοπούλου - «Πρόδηλο κακούργημα δικάζεται ως πλημμέλημα»
Newsroom«Ένα πρόδηλο κακούργημα δικάζεται ως πλημμέλημα» επανέλαβε η Ζωή Κωσταντοπούλου στη δίκη που αναζητά ευθύνες για 104 θανάτους και δεκάδες εγκαυματίες στο Μάτι σε δεύτερο βαθμό, καταθέτοντας ως μάρτυρας κατηγορίας καθώς λίγες ημέρες μετά την εθνική τραγωδία κατέθεσε μήνυση, ζητώντας την απόδοση κακουργηματικών κατηγοριών στους εμπλεκόμενους.
Επικράτησε ένταση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για διαρκή και επιμονή προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος του Ματιού, όπως το χαρακτήρισε, από τους τότε κυβερνώντες, γεγονός που οδήγησε όπως είπε, σε ποινές-χάδι στους 21 κατηγορουμένους πρωτόδικα.
Την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι υπάρχουν αταυτοποίητα ανθρώπινα μέλη θαμμένα όπως όπως σε ομαδικό τάφο στη Νέα Μακρή, εξέφρασαν συγγενείς θυμάτων.
Η συνεδρίαση σημαδεύτηκε από αρκετή ένταση ανάμεσα στη Ζωή Κωσταντοπούλου και μέλη της έδρας, που αρχικώς προκλήθηκε από το γεγονός ότι η Πρόεδρος της έδρας δεν της απηύθυνε ερωτήσεις για την υπόθεση.
- Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 43χρονο και την 38χρονη για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη
- Η Γερμανία ταυτοποίησε δύο πρόσωπα για την επίθεση με drone στη Λειψία - Καρέ καρέ ο τρόπος δράσης τους
- Αυτά είναι τα φάρμακα που παρουσιάζουν ελλείψεις - Όλη η νέα λίστα του ΕΟΦ
- Ποιος θα γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ; Οι έξι ηθοποιοί που διεκδικούν έναν ρόλο δισεκατομμυρίων