Ελλάδα|09.11.2024 19:45
Βέροια: Χειροπέδες σε 49χρονο για απόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ
NewsroomΧειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε 49χρονο άνδρα, ο οποίος αποπειράθηκε, με την απειλή μαχαιριού, να ληστέψει κατάστημα μίνι μάρκετ στη Βέροια.
Ο δράστης μπήκε χθες στο κατάστημα και απειλώντας με το μαχαίρι έναν 68χρονο και μία 60χρονη, που ήταν υπεύθυνοι του μίνι μάρκετ, ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο. Ωστόσο, παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να αφαιρέσει οτιδήποτε και διέφυγε.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Διαβάστε ακόμη
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- «Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία