Ελλάδα|14.11.2024 13:51
Πάτρα: Μαθήτρια πήγε στο σχολείο με μαχαίρι και σιδερογροθιά
NewsroomΣοκαριστικό περιστατικό σε σχολείο της Πάτρας, όπου μια 15χρονη μαθήτρια πήγε στο σχολείο με σιδερογροθιά και μαχαίρι, ενώ συνελήφθη ο πατέρας της για παραμέληση εποπτείας.
Συγκεκριμένα, η ανήλικη πήγε στο σχολείο έχοντας στην τσάντα της μαχαίρι με σιδερογροθιά, το οποίο μάλιστα το έδειξε σε συμμαθητές της στο προαύλιο. Εκείνη τη στιγμή προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις, με τα παιδιά να ενημερώνουν τη διεύθυνση του σχολείου.
Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ και η 15χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Δυτικής Αχαΐας, γιατί είχε πτυσσόμενο μαχαίρι με λαβή σιδερογροθιάς, το οποίο επιδείκνυε στους συμμαθητές της.
Διαβάστε ακόμη
- «Έχασα το ασανσέρ για δευτερόλεπτα»: Η ιστορία του άνδρα με τον μαύρο χαρτοφύλακα που σώθηκε από τους Δίδυμους Πύργους
- Δίδυμοι Πύργοι: Ισλαμοφοβία, η κρυφή τραγωδία από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου
- Οι συμμαθητές του Μαζωνάκη θυμούνται: Το συγκινητικό βίντεο από την πενθήμερη του 1990 που τραγουδά Πάριο
- Θάνατος Μαζωνάκη: Το «ραντεβού των 4» και η άφιξη τρεις ώρες πριν - Προσπάθησαν να καθαρίσουν το μηχάνημα;