Δημήτρης Σούρας: Πέθανε ο γνωστός ψυχίατρος – «Θα σας ακολουθώ από ψηλά…»
NewsroomΈφυγε από τη ζωή ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σε ηλικία 72 ετών έπειτα από πολυήμερη ταλαιπωρία εξαιτίας μιας βαριάς βακτηριακής μόλυνσης.
Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στη μέση ωστόσο λίγο καιρό αργότερα υπέστη μικροβιακή μόλυνση και η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.
Ο οργανισμός δεν ανταποκρινόταν στην αγωγή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή τελικά εξέπνευσε.
Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Μαρούδα και είχαν αποκτήσει μια κόρη.
Το συγκινητικό μήνυμα στα social media
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook υπάρχει και η τελευταία ανάρτησή του, με την οποία αποχαιρετά γνωστούς και φίλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη δημοσίευσε η κόρη του, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.
«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας!!! Απευθύνομαι σε όλους σας που με αγαπήσατε και σας αγάπησα από άκρη σε άκρη!
Εγώ έμαθα, μίλησα και έζησα! Σειρά σας! Θα σας ακολουθώ από ψηλά…».
- Από το διαμέρισμα των ηλικιωμένων η διαρροή φυσικού αερίου που προκάλεσε την έκρηξη στην Πλάκα - Τι βρήκε η ΔΑΕΕ
- Άλλαξε την κατάθεσή της νοσηλεύτρια του ιατρείου για τον θάνατο του Μαζωνάκη - «Κάρφωσε» τους γιατρούς
- «Κρατήστε γερά»: Η 87χρονη Μαρικάρμεν προτρέπει τους διαδηλωτές στην Ισπανία
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Επιστήμονες εντόπισαν πως ο καρκίνος χτίζει δική του «φωλιά» μέσα στον εγκέφαλο