Ελλάδα|21.11.2024 20:45
Μεσολόγγι: Εκπαιδευτικοί μήνυσαν πατέρα για ξυλοδαρμούς μαθήτριας
NewsroomΕκπαιδευτικοί κατήγγειλαν στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας στο Μεσολόγγι, πατέρα για ξυλοδαρμό της 14χρονης κόρης του.
Της είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, στην αστυνομία εμφανίστηκαν οι δυο εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του πατέρα της μαθήτριας, υποστηρίζοντας ότι ασκεί βία σε βάρος της 14χρονης και της έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες.
Τα περιστατικά αυτά φέρεται να λαμβάνουν χώρα από τον Σεπτέμβριο, όπως κατήγγειλαν στην αστυνομία οι εκπαιδευτικοί.
Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται για να συλληφθεί.
Διαβάστε ακόμη
- Κτηνωδία στην Εύβοια: Γάτα βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Αυτό σημαίνει το “σε πήρα στο λαιμό μου”…» - Τι υποστηρίζει ο υπνοθεραπευτής για τα μηνύματα στη γιατρό
- Η φωτογραφία του Παύλου Κοντογιαννίδη μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα «φτου ξελευθερία»
- Πλάκα: Τι καθιστούσε «χάρτινο» το κτήριο που κατέρρευσε και η έκρηξη που βρήκε στον ύπνο τα θύματα πλην ενός