Ελλάδα|28.11.2024 17:36
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών
NewsroomΓια διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη αστυνομικός και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Μαζί του συνελήφθη και ένας ιδιώτης, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ίδια ανακρίτρια.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι παραπάνω συνελήφθησαν κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, όταν σε όχημα στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν 164 γραμμάρια κοκαΐνης.
Η σύλληψή τους έγινε στην Ασπροβάλτα, ενώ την ναρκωτική ουσία φαίνεται πως είχαν προμηθευτεί προηγουμένως στη Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός υπηρετεί σε Τμήμα Ασφαλείας της Βόρειας Ελλάδας.
Διαβάστε ακόμη
- Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα
- «Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
- Οργή για νέα γυναικοκτονία στην Αργεντινή: Σκότωσε 14χρονη και διαμέλισε το πτώμα της - Μαζικές διαδηλώσεις
- Ο ουρανός του Θιβέτ θύμισε ...«Stranger Things»: Το σπάνιο φυσικό φαινόμενο