Πάτρα: Έδωσε 30.000 ευρώ για να χειρουργηθεί το παιδί της
NewsroomΑνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Πάτρα, προκειμένου να εντοπίσει γυναίκα που έστησε απάτη και πήρε 30.000 ευρώ από ηλικιωμένη.
Πως αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης
Όπως αναφέρει το tempo24.news, το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί στην Πάτρα, όταν το θύμα έλαβε τηλεφώνημα μέσω του οποίου «ενημερώθηκε» πως το παιδί της είχε τραυματιστεί σοβαρά και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Για τον λόγο αυτό θα έπρεπε η ηλικιωμένη να δώσει χρήματα για την «άμεση χειρουργική επέμβαση».
Η ηλικιωμένη γυναίκα, λίγη ώρα αργότερα δέχθηκε την επίσκεψη γυναίκας, πιθανόν αλλοδαπής, στο σπίτι της στην οδό Δοϊράνης στην Πάτρα, η οποία συστήθηκε ως συνεργός του γιατρού. Η ηλικιωμένη της έδωσε τα χρήματα με την δράστιδα να εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση.
Λίγο αργότερα η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε πως έπεσε θύμα απάτης και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απατεώνων.
- Διήμερο «θρίλερ» στο Βερολίνο για την Ουκρανία - Γιατί απέχουμε αρκετά από την επίτευξη μίας συμφωνίας
- Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς θα διεκδικήσετε αποζημίωση 10.000 ευρώ - Ποια η διαδικασία