Πάτρα: Έδωσε 30.000 ευρώ για να χειρουργηθεί το παιδί της
NewsroomΑνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Πάτρα, προκειμένου να εντοπίσει γυναίκα που έστησε απάτη και πήρε 30.000 ευρώ από ηλικιωμένη.
Πως αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης
Όπως αναφέρει το tempo24.news, το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί στην Πάτρα, όταν το θύμα έλαβε τηλεφώνημα μέσω του οποίου «ενημερώθηκε» πως το παιδί της είχε τραυματιστεί σοβαρά και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Για τον λόγο αυτό θα έπρεπε η ηλικιωμένη να δώσει χρήματα για την «άμεση χειρουργική επέμβαση».
Η ηλικιωμένη γυναίκα, λίγη ώρα αργότερα δέχθηκε την επίσκεψη γυναίκας, πιθανόν αλλοδαπής, στο σπίτι της στην οδό Δοϊράνης στην Πάτρα, η οποία συστήθηκε ως συνεργός του γιατρού. Η ηλικιωμένη της έδωσε τα χρήματα με την δράστιδα να εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση.
Λίγο αργότερα η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε πως έπεσε θύμα απάτης και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απατεώνων.
- Τραγωδία στην Ξάνθη με νεκρό βρέφος - Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι
- Χανταϊός: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον 70χρονο στο «Αττικόν»
- Βίντεο σοκ: Η στιγμή που το αεροσκάφος στο Ντένβερ παρασύρει άνθρωπο στον διάδρομο απογείωσης
- Στόχος ρωσική νηοπομπή στη Μεσόγειο; Τι εξετάζεται για το θαλάσσιο drone που βρέθηκε στη Λευκάδα - Μεταφέρθηκε στου Σκαραμαγκά