Ελλάδα|01.12.2024 12:40
Κακοκαιρία Bora: «Κομμένη» στα δυο η χώρα - Προβλήματα στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Αθήνα
NewsroomΠροβλήματα λόγω της κακοκαιρίας Bora έχουν προκληθεί στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Αθήνα, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται ορισμένα από τα δρομολόγια.
Ειδικότερα, σε ενημέρωση της Hellenic Train προς το επιβατικό κοινό επισημαίνει «λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων 24 ωρών, έχουν προκληθεί σημαντικά προβλήματα στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα από πτώσεις δέντρων και διακοπή της ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να έχουν επηρεαστεί ορισμένα από τα δρομολόγια».
«Το προσωπικό της Hellenic Train καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξομάλυνση της κατάστασης και ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση» καταλήγει στην ενημέρωσή της η εταιρεία.
Διαβάστε ακόμη
- «Η κόρη μου είναι κάτω από τα χαλάσματα, φοβάται το σκοτάδι»: Ιστορίες απόγνωσης μέσα από τα ερείπια της Τεχεράνης
- Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Deborah» - Πού θα «χτυπήσουν» οι καταγίδες τις επόμενες ώρες
- Σεξ στο διάστημα: Μπορεί ο άνθρωπος να αναπαραχθεί; Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα και ποιος ο ρόλος της βαρύτητας
- Μην πανικοβάλλεστε: Οι πέντε τρόποι για να σταματήσετε τα παιδιά σας από το ατελείωτο σκρολάρισμα