Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η μαρτυρία του 29χρονου γιου - «Την ξεκοίλιασε - Υπήρχε αρρωστημένη βία»
NewsroomΑκόμα μία γυναικοκτονία καταγράφεται στην Ελλάδα, με έναν 46χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης.
«Τη ζήλευε πολύ και την ξεκοίλιασε»
Η γυναικοκτονία σημειώθηκε στο Αγγελοχώρι της Θεσσαλονίκης, με τις έρευνες της αστυνομίας να είναι σε εξέλιξη. Ο 46χρονος σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του, με τον μεγαλύτερο γιο να αποκαλύπτει ότι υπήρχε αρρωστημένη βία. «Κανείς δεν περίμενε αυτή η σχέση ότι θα είχε τέτοια κατάληξη», ανέφερε ο Μιχάλης Μικελής στον ANT1. Ακολούθως, πρόσθεσε ότι «υπήρχε αρρωστημένη βία που τη μάζευε».
Ο 46χρονος φέρεται να ζήλευε πολύ την 60χρονη και το ζευγάρι είχε πάρει την απόφαση να χωρίσει. «Ο άνθρωπος αυτός δεν τη μαχαίρωσε απλά, την ξεκοίλιασε. Η μητέρα μου είχε πει ότι υπήρχε εκνευρισμός και ότι γίνονταν περίεργα πράγματα», ανέφερε ο 29χρονος.
Από εκεί και πέρα, ο μεγαλύτερος γιος της 60χρονης, τόνισε ότι ο αδερφός του μαχαιρώθηκε από τον 46χρονο και πως αν το χτύπημα ότι λίγο πιο κάτω, τότε θα ήταν μοιραίο.
- Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι «κόκκινες» περιοχές
- Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο «Βιολάντα» υπό το φόβο νέας έκρηξης εξαιτίας της μεγάλης διαρροής προπανίου
- Η πρώτη φωτογραφία της Κρήτης από την Αττική από τον άνθρωπο που ενώνει τις βουνοκορφές της Ελλάδας
- Η σοκαριστική ιστορία 20χρονου στην Ινδία που ακρωτηρίασε το πόδι του για μια θέση στην Ιατρική